Leuke tip voor in huis: Triplex platen voor een industrieel uiterlijk geven aan uw interieur

triplex plaat

Bent u van plan om thuis een gaaf industrieel interieur te gaan creëren? Dan kunt u dit project op diverse manieren aanpakken. Een van de recentste trends om uw woning een industriële look te geven, is door het interieur af te werken met triplex platen. Triplex platen, ook wel bekend als multiplex of betonplex, hebben een strak en modern uiterlijk en zijn daardoor perfect geschikt om uw woning in industriële stijl af te timmeren.

triplex plaat

Kies voor triplex platen van hardhout

Triple, multiplex en betonplex zijn platen die bestaan uit meerdere fineerlagen. Ze zijn hard op elkaar geperst en met lijm vastgezet. Ze hebben aan de buitenkant een harde en strakke epoxylaag. Die laag maakt dat het triplex materiaal er industrieel uitziet. En dat is precies wat u wilt bereiken als u uw woning gaat restylen.

Belangrijk is wel dat u kiest voor triple of multiplex gebaseerd op hardhout. Zo ben u verzekerd van de sterkste platen. Triplex is ook verkrijgbaar in populierenhout of beukenhout, maar het beste is dus om te kiezen voor triplex van hardhout. Dat is de meest duurzame oplossing!

Ideaal vanwege de veelzijdigheid en de coating

Triplex is ideaal bruikbaar in een industrieel interieur, omdat dit materiaal gemakkelijk te bewerken is. U kunt het in alle vormen en figuren zagen die je maar wilt. Van een triplex plaat kun je bijvoorbeeld een prachtige industriële boekenkast maken, of daarmee de wanden op zolder strak afwerken. Maar ook kunt u triplex gebruiken voor ander meubilair, door dat stijlvol af te werken met een laag triplex.

De coating van triplex is ook een groot voordeel. Triplex kunt u kopen in uiteenlopende kleuren, dus er is voldoende keuze. En daarbij kunt u triplex ook eenvoudig van een strakke laag verf voorzien. Belangrijk is dan wel dat je goede grondverf gebruikt en de platen ook goed opschuurt. Maar het resultaat is er dan ook: prachtige triplexplaten die een industriële sfeer ademen. En dat is precies wat u wilt, toch?

Bekijk nu welke mogelijkheden er zijn qua triplexplaten

Bezoek nu de website van een houtspecialist om uw industriële triplexplaten te kopen. Kiest u voor een speciaalzaak, dan krijgt u advies op maat en bent u verzekerd van scherpe prijzen!