KCP: betaalbare spanplafond prijzen


Een spanplafond is een doek van kunststof dat je onder je huidige plafond kunt spannen. Spanplafonds zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dat komt onder andere omdat ze zo makkelijk te plaatsen en te onderhouden zijn. Veel mensen die niet tevreden zijn met hun huidige plafond, kiezen voor een spanplafond. Het kunststofdoek kun je immers heel gemakkelijk onder je normale plafond spannen. Zo creëer je eigenlijk een soort ‘nep’ plafond. Bij KCP kun je zo’n spanplafond krijgen tegen hele scherpe spanplafond prijzen. Bovendien biedt KCP alleen de allerbeste kwaliteit aan. Zo weet je zeker dat je de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgt. De medewerkers van KCP kunnen het plafond zelfs bij je bezorgen en bij je komen plaatsen. Zo heb je zelf helemaal geen werk aan het nieuwe plafond. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een volledige vervanging van een plafond: dit kost namelijk erg veel tijd en moeite.

 spanplafond prijzen

Veel mogelijkheden

Als je kiest voor de aanschaf van een spanplafond, dan zijn er vele mogelijkheden voor je. KCP biedt namelijk een groot aanbod aan spanplafonds aan, zodat er altijd wel iets geschikts voor je bij zit. Je kunt een heleboel dingen kiezen, zodat je jóuw ideale spanplafond kunt bestellen. Eén van de keuzemogelijkheden van een spanplafond is de kleur. Je kunt deze volledig afstemmen op de kleurencombinaties van jouw woning en kamers. Ook kun je kiezen wat voor decoratie er op het plafond moet. Je kunt kiezen voor een effen plafond. Maar als je een heel bijzondere sfeer wilt creëren, kun je zelfs kiezen voor een doek met een print. Dit is weliswaar iets prijziger dan een gewoon spanplafond, maar het unieke effect van de print is dit bedrag zeker waard. Een andere keuzemogelijkheid is de afwerking. Je kunt zelf kiezen hoe je het plafond afgewerkt wil hebben. Bovendien zie je aan een spanplafond geen naden. Bij een normaal plafond kun je hier bijna niet omheen – maar bij een spanplafond kun je alleen de randen onderscheiden. En dat allemaal tegen scherpe spanplafond prijzen.

Overal te plaatsen

Spanplafonds kun je in alle ruimtes van je woning plaatsen. De doeken van kunststof zijn namelijk zelfs geschikt in vochtige ruimtes. Zo kun je de doeken dus ook plaatsen in de keuken of in de badkamer. Welke ruimte je dus ook wilt opfleuren, een spanplafond is dé oplossing. Door het kunststofdoek kun je hele bijzondere lichteffecten creëren in je ruimtes. Bovendien kun je het plafond makkelijk onderhouden. Doordat je het doek gewoon van het normale plafond af kunt halen en kunt wassen, hoef je niet bang te worden voor het vaal of viezig worden van je plafond. In een mum van tijd heb je het plafond immers weer schoon. Als je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een spanplafond, kun je eens surfen naar kcp-spanplafond.be. Op deze website kun je allerlei informatie vinden over spanplafonds, en bovendien kun je er mooie foto’s zien van al bestaande spanplafonds.