INOX balustrades bij INOXvakman; Type 1

INOXvakman; Wij realiseren uw INOX balustrade op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van prachtige maatwerk balustrades. De mogelijkheden zijn natuurlijk enorm divers, vandaar dan ook dat wij op onze website inoxvakman.be een aantal populaire INOX balustrade typen presenteren. Vandaag hebben wij 1 van deze typen geselecteerd om toe te lichten. Dit maal gaan wij dieper in op de INOX balustrade TYPE 1, een prachtige glazen INOX balustrade.inox

INOX balustrade TYPE 1, modern & strak!

Een prachtige glazen balustrade voor een strakke en moderne look, dat is INOX balustrade TYPE 1 in een notendop. Deze balustrade past perfect in een modern interieur en zorgt wel voor een duidelijke afscheiding, maar zorgt er wel voor dat de volledige ruimte(s) zichtbaar blijven; waardoor deze balustrade de gehele ruimte recht aandoet. Deze balustrade kan zowel voor binnen als buiten gebruik dienen, wel is dit van invloed op de INOX soort die wij adviseren! Hierover informeren wij u graag.

De glazen platen worden vastgezet in een profiel en op de glasplaat wordt de balustrade vervolgens prachtig afgewerkt met een INOX leuning. De lengte van de glasplaten kunt u zelf selecteren met een max. Van 200 cm per glasplaat. Wij kunnen de balustrade op maat vervaardigen inclusief montage. Voor een prijsvoorstel op maat is veelal een inmeetafspraak nodig.

Wilt u meer informatie over de INOX balustrade type 1, of andere INOX balustrade typen, dan kunt u een kijkje nemen op onze website. Bekijk hier alle INOX balustrades bij INOXvakman. Ook wanneer u op zoek naar iets heel anders op het gebied van INOX balustrades is de kans groot dat wij u van dienst kunnen zijn Neem dan contact met ons op! De INOXvakman is gespecialiseerd in maatwerk en wij zijn u graag van dienst met een advies op maat en een vrijblijvende kostenindicatie.