Handigheid van lichtkoepels

logo-topkoepelOnze keuken hebben we laten verbouwen voor enkele maanden geleden echter baal ik nog steeds aangezien we niet genoeg lichtinval in de keuken hebben. Met name tijdens het koken is het erg ongemakkelijk om het eten te bereiden zonder een lamp aan te zetten. Wijzelf willen graag meer licht in de keuken hebben, in onze ogen geeft het een wat rustiekere aanzicht aan onze nieuwe keuken. Door een zoektocht te starten naar diverse lichtkoepels waarmee we meer licht in de keuken krijgen zijn we terecht gekomen op de website van licht-koepels.be. Bij het zien van de website ben ik erachter gekomen dat ik ook gemakkelijk via het internet bestellen kan, waardoor ik er zelf niet de deur voor uit hoef te gaan.

megatube

Keuze laten vallen op een wat grotere koepel.

Uiteindelijk heb ik de keuze laten vallen op een wat grotere lichtkoepel. Bij het bekijken van de diverse lichtkoepels ben ik er wel achter gekomen dat ik over de kosten geen zorgen hoef te maken. Ik heb hun wel eerst goed uitgelegd dat onze keuken net nieuw is en er niet op zat te wachten dat hun de keuken kapot zouden maken. Dit was absoluut geen zorgen, aankomende week komen ze onze lichtkoepel plaatsen!

opstand3