Energieker topkwaliteit met de Urban Forest en Pierre Blue als ‘knallers’!

EnergieKer is een onderdeel van Gold Art Ceramica uit Italie. EnergieKer produceert 15 miljoen vierkante meter tegels per jaar in hun fabriek te Pavullo nel Frignano en Mandrio di Correggio. Ze produceren prachtige complete serie’s met tegels in diverse afmetingen en oppervlakte bewerkingen voor binnen en buiten. De EnergieKer keramische terrastegels voor buiten zijn 2cm dik, krasvast, vorstvrij, kleurvast en maatvast. Het tegelmerk maakt een grote groei door, ondersteund door nieuwe technologieën, mooie trendy series en het leveren van topkwaliteit tegels.

 

De Urban Forest en Pierre Blue zijn twee populaire series, waarbij de Urban Forest een populaire houtlook serie betreft met de look van het sloophout van de oude boten die langs de Middellandse zee liggen. Bij Tegelmegashop vindt u deze prachtige tegelserie volledig online terug, verkrijgbaar voor de beste prijs uiteraard! Maar ook wanneer u juist de voorkeur geeft aan een wat rustigere keramische parket tegel kunt u bij ons slagen in uw zoektocht. Een top collectie keramisch parket bij Tegelmegashop.be met voor ieder wat wils en binnen ieders budget!

Tegelmegashop

Maar ook op het natuursteen is er een prachtige serie leverbaar. De serie Pierre Blue van EnergieKer is tevens een gewilde serie vanwege de uitstraling en de verkrijgbare maten, 45,5×45,5, 61,5×61,5, 75×75 en bijpassende mozaïektegels. Een hardsteen uitstraling met een warme look. De verkrijgbare kleuren Noir en Gris passen hier goed bij en het feit dat de kleur Noir als 61,5×61,5×2 keramische terrastegel verkrijgbaar is, maakt het plaatje compleet.

 

Maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, met onder andere de series Abbazie, Agora, Antichi Amori, Fitch, Formwork, Fossili, Reflex, Rift Valley, Sequoia en nog veel meer. Heeft u vragen, of wilt u meer weten over een specifieke tegel? Onze medewerkers zijn u graag van dienst! U kunt bellen, mailen, een contactformulier invullen, een offerte aanvragen of langskomen in onze showroom!