Een populaire alu strip: de 20x20x2 mm brut alu bij ALUMINIUMvakman.nl.

Wij vertellen u in een serie blogartikelen graag wat meer over populaire aluminium profielen die in de top 10 ‘meest verkochte alu profielen’ van ALUMINIUMvakman.nl staan. Dit keer vertellen wij u graag wat meer over de ‘grootste alu strip’ binnen onze online collectie: de aluminium strip 100×10 mm massief. Deze massieve strip, ook wel platstaf genoemd, heeft een breedte van 100 mm en een hoogte / dikte van 10 mm. Een grote massieve strip van brut aluminium dus! Uiteraard vindt u bij ons diverse strip afmetingen, waarbij we de meest gebruikte afmetingen opgenomen hebben binnen onze online collectie. En vindt u de gewenste afmeting niet, dan gaan wij graag gericht voor u op zoek. Altijd het juiste alu U profiel op maat: ALUMINIUMvakman.nl! Onderstaand vertellen wij u graag iets over de mogelijkheden en vooral ook de ‘norm’ die u kunt verwachten in het geval van brut aluminium. Heeft u nog vragen, dan zijn onze medewerkers u graag van dienst!


In een lengte op maat: van 10 – 600 cm:
Een aluminium strip is bij ALUMINIUMvakman.nl altijd maatwerk. De minimale lengte is 10 cm en de maximale lengte is 600 cm. U kunt de lengte eenvoudig zelf invoeren binnen stap 1. Vul hierbij altijd het aantal centimeters in. Klik vervolgens op ‘bereken’ en de exacte prijs wordt direct berekend en getoond.

Ook direct in verstek gezaagd:

Uw strip wordt standaard ‘recht gezaagd’, maar u kunt de massieve strip van van 100×10 brut alu bij ons ook direct in verstek gezaagd bestellen. Dit kan zowel aan 1 kant als aan beide kanten. Deze opties kunt u binnen stap 2 (zaagsnede) selecteren. Ook hierbij wordt, na een keuze, de prijs direct opnieuw berekend en getoond.

Houdt rekening met krasjes, oneffenheden en minimale bramen:
Tijdens het op maat zagen van uw strip wordt het profiel niet actief beschermd. Dit kan eventueel lijden tot ondiepe krasjes. De zaagsneden van het profiel zijn op de kopse kanten zichtbaar en ook is het eventueel mogelijk dat er minimale bramen voorkomen. Daarnaast zal het oppervlakte aan de buitenkant van brut – in het begin glanzend – naar verloop van tijd doffer worden.

Meer info over ons:

Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u online eenvoudig & voordelig een gerichte collectie met de meest gebruikte aluminium profielen (en afmetingen) voor de beste (online) prijs. Uiteraard vindt u hier ook een gericht assortiment massieve alu strips, ook wel platstaf genoemd. Naast een hoge mate van materiaalkwaliteit en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Online bestellen is daarnaast heel eenvoudig, evenals veilig uiteraard. Heeft u vragen, of bent u benieuwd naar onze collectie, bekijk dan snel onze website!