Een buitendorpel – op maat – bij COMPOSIETvakman.be!

buiten deurdorpel bij COMPOSIETvakman.be

Een buitendeur dorpel bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be: De specialist in maatwerk natuursteen & composiet! Op het gebied van buitendorpels vindt u bij COMPOSIETvakman.be een gerichte collectie dorpels, waaronder uiteraard de ’traditionele’ dorpel van arduin, oftewel de aflopende buitendorpels met opkant. Een afgeschuinde buiten deurdorpel bij COMPOSIETvakman.be kunt u zelfs inclusief ‘neuten’ bestellen. Daarnaast kunt u bij ons ook een vlakke dorpel op maat bestellen, zowel van blauwe steen (arduin) als van graniet (nero assoluto). Altijd een passende dorpel bij COMPOSIETvakman.be: Eenvoudig online, scherp geprijsd, op maat vervaardigd & snel geleverd! In dit artikel vertellen wij u graag wat meer over onze ‘vlakke’ dorpels, ook wel renovatie dorpels genoemd. 

buiten deurdorpel bij COMPOSIETvakman.be

Vlakke buitendorpels. 

Naast de ‘traditionele’ aflopende / afgeschuinde buitendorpel wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van een vlakke dorpel, zeker in het geval van renovatie. Deze dorpel is normaal gesproken van binnen & van buiten zichtbaar, en wordt dan ook aan beide lange kanten afgewerkt. Dit tot tegenstelling van een afgeschuinde buitendorpel, die alleen aan de lange voorzijde afgewerkt wordt. Vaak wordt voor dit type dorpels gekozen bij bijv. een nieuwe aluminium deur, die als het ware op de nieuwe dorpel wordt geplaatst, waarbij de dorpel zowel aan binnen- als aan buitenzijde ‘uitsteekt’. Bij COMPOSIETvakman.be bestelt u een vlakke deurdorpel voor uw buitendeur / voordeur – tot op de millimeter nauwkeurig op maat – eenvoudig online. U heeft de keuze uit diverse diktes en kunt – per dikte variant – zowel de lengte als de breedte (diepte) online invoeren. Uiteraard wordt de prijs van uw vlakke buitendorpel direct berekend & vertoond, wel zo prettig! 

Altijd op maat!

Iedere buitendorpel van COMPOSIETvakman.be wordt dan ook op maat – en op bestelling – vervaardigd. Wij beschikken over een ruime eigen voorraad ‘natuursteen platen’ van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zagen & bewerken wij alle dorpels in eigen natuursteen zagerij. Met een team ervaren vakmannen – die de beschikking hebben over de meest moderne apparatuur – zorgen wij altijd voor een mooi afgewerkte buitendorpel, volledig in eigen beheer. Zo kunnen wij topkwaliteit materialen, een zorgvuldige bewerking & een snelle levering voor een scherpe (online) prijs garanderen, wel zo prettig!