Design Tegels levert kwaliteit

Design Tegels

circle-of-life-s8Wanneer je op zoek bent naar tegels voor de muren raad ik je aan om op de website van Design Tegels te kijken. Dit bedrijf maakt het mogelijk om prachtige tegels te leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Sinds ik namelijk klant ben geworden van hun geniet ik dagelijks van mijn nieuwe badkamer. Wij zijn namelijk voor twee weken geleden begonnen met het renoveren van onze badkamer. Onze badkamer dateerde uit de jaren zestig en was drastisch toe aan een grondige renovatie. Aangezien we dit zelf wilde renoveren om zo te besparen op de kosten zijn we volmondig aan de slag gegaan.ellen-goldschmidt-enschede-2

Prachtige cementtegels

Het enige wat we nog moesten hebben waren tegels voor de muren. Echter wisten we beide niet welke kleuren noch het formaat moest worden. Door te zoeken op het internet naar prachtige tegels zijn we terecht gekomen op de website van Design Tegels. Dit bedrijf maakte ons enorm enthousiast wegens het aanbieden van kleurrijke vrolijke tegels voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Of dat het puur toeval is dat we bij dit bedrijf zijn gekomen weet ik niet maar wat ik wel wist is dat ik bij hun bestellen wil. Ik heb de vrolijke tegels besteld en nog geen twee dagen later waren ze alweer binnen bij ons. Het enige wat we toen nog moesten doen was het uitzoeken hoe dat we het op de muur konden krijgen, achteraf gezien was het nog gemakkelijk ook!logo_nl_BE