Split heeft een stoere look

Split

Split zorgt voor een stoer eindresultaat. Wanneer je split toepast ziet het allemaal niet zo afgewerkt uit wat zorgt voor ruwe, stoere eindresultaat in de tuin. Wanneer je grind gaat toepassen lijkt het allemaal op elkaar en zo heeft het een stuk minder karakter als split. Split wordt gebroken wat ervoor zorgt dat iedere splitkorrel er anders uitziet. Split is leverbaar tot formaten van 60 millimeter en wordt vooral afgenomen in big bags. Je kunt split naast in de tuin, ook op andere plekken leggen, wees vooral creatief!

Siergrind33

Split kopen bij Siergrind33.nl. Siergrind33 is een online aanbieder van vele verschillende soorten sierstenen. Zo vind je in het assortiment siergrind, siersplit, keien, rotsen en nog veel meer. De stenen van Siergrind33 zijn allemaal op voorraad en alleen van de allerbeste kwaliteit. Siergrind33 levert bestelling al binnen 1-3 werkdagen aan huis. Met een snelle levertijd, scherpe prijs, A-kwaliteit en uitstekende service onderscheid Siergrind33 zich van de rest en vinden wij ook dat zij de ideale aanbieder zijn van jouw gewenste sierstenen. Bezoek de webwinkel en bekijk zelf het complete aanbod.

 

Wil jij meer informatie over grind, split of ander stenen? Neem contact op met Siergrind33.nl. Siergrind33 heeft een gespecialiseerd team van diverse expert op het gebied van sierstenen en kan jou dus ook voorzien van de juiste informatie over alle stenen. Heb je gewoon advies nodig? Dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je met het maken van de juiste keuze voor jouw tuin. Wil je de stenen liever in het echt zien? Maak dan een afspraak voor in de showroom. Daar kun je het complete aanbod van stenen in het echt bekijken. Voor openingstijden, adresgegevens of om een afspraak te maken, bekijk je de contact pagina op de website Siergrind33.nl.