Nieuw! Bestel Solid Surface sanitair voordelig op Sanitair33.nl

sanitair33

Nieuw sanitair wat steeds vaker wordt gekozen: Solid Surface! Solid Surface is een prachtig nieuw materiaal wat een mix is van verschillende andere materialen. Deze mix zorgt voor een stevige (daarom ook de naam Solid) materiaal dat er strak en modern eruitziet. Ga de collectie Solid Surface bij Sanitair33 bekijken. Zij bieden namelijk een ruim aanbod van verschillende Solid Surface sanitair producten. Van baden, toiletten tot aan wastafels en douchebakken. Alles is van Solid Surface leverbaar via Sanitair33.nl. U krijgt de scherpste prijzen en een topkwaliteit aanbod met 5-10 jaar fabrieksgarantie.

Solid Surface is Engels en betekent in het Nederlands duurzaam oppervlaktemateriaal. Het materiaal bestaat uit verschillende soorten materialen zoals klei en acryl. Het mixen van verschillende materialen, zorgt voor een stevig en compact eindresultaat die resulteert in Solid Surface. Verder is Solid Surface bestendig tegen vocht en vlekken, heeft het een moderne en unieke uitstraling en is het compleet onderhoudsvriendelijk. U kunt kiezen voor een mat of glanzende oppervlakte. Meest Solid Surface heeft een matte oppervlakte en dit is ook de meest gekozen variant. Wat gaat u bestellen van Solid Surface? Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig en snel op Sanitair33.nl.

Naast online een bestelling plaatsen, kunt u er ook voor kiezen om een offerte aan te vragen bij Sanitair33.nl. Een offerte is handig wanneer u een totaal kostenplaatje wilt voor het renoveren van uw complete badkamer. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij raden u ook zeker aan om een offerte aanvraag te overwegen wanneer u kosten wilt vergelijken van verschillende aanbieders. Een offerte aanvragen bij Sanitair33 doet u op verschillende manieren. U kunt online een aanvraag doen, per telefoon, mail of in de showroom. Alle offerte aanvragen wordt binnen max. 1 werkdag voor u verwerkt. In de showroom krijgt u uiteraard direct de offerte mee.