Maak van uw terrasoverkapping een aanbouw

Een terrasoverkapping kunt u gaan omtoveren in een aanbouw! Wel is het zo dat u dan met een overkapping alleen, niet klaar bent. U moet namelijk de openingen van een terrasoverkapping dicht maken. Wanneer u dit doet met de gewenste wanden, is de terrasoverkapping te beschouwen als een aanbouw. Een complete ‘tuinkamer’ is veel goedkoper dan een stenen aanbouw. Wij raden u dus zeker aan om voor een terrasoverkapping te gaan. Een terrasoverkapping kopen bij Overkapping33.nl; De scherpste prijzen en de allerbeste kwaliteit. Bestel via de webwinkel of in de fysieke winkel.

Overkapping33 is de aanbieder van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, zijwanden en de accessoires die bij deze producten horen. Het assortiment bestaat uit vaste maten maar ook maatwerk producten zijn te verkrijgen. Overkapping33 staat voor een scherpe prijs, snelle levering en deugdelijkheid. Het complete aanbod is simpel online te bekijken en te bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om de showroom te bezoeken. De showroom van Overkapping33 is gevestigd in Venlo. Daar kunt u een tweetal overkappingen en een drietal glazen schuifwanden bekijken. Ook zonwering en led verlichting voor een overkapping is aanwezig in de showroom. De showroom is, op de zondag na, op iedere dag geopend.

Het is aan te raden om verlichting toe te passen onder uw terrasoverkapping. U wilt ’s avonds natuurlijk ook buiten gaan zitten en zonder licht kan dat irritant zijn. Wij raden u aan om LED verlichting in de profielen van de dakplaten te plaatsen. Via Overkapping33 zijn deze LED inbouwspots leverbaar. U kunt zelf kiezen welke verdeling u wilt, afhankelijk van de breedte van uw overkapping. LED bespaart veel, zo verbruiken de LED inbouwspots slechts 3 watt per spots. Met halogeenverlichting was dat voorheen 25 watt per spot. De LED inbouwspots zijn leverbaar in sets van 6,8, 10 of 12 stuks.